Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Големият Маргин се изправя пред спецсъда

Големият Маргин се изправя пред спецсъда

Красимир Маринов известен повече като Големия Маргин ще се изправи пред спецсъда. Според обвинението Маргина е бил ръководител на престъпна група от август 2009 г. до май 2010 г.

Красимир Маринов известен повече като Големия Маргин ще се изправи пред спецсъда. Според обвинението Маргина е бил ръководител на престъпна група от август 2009 г. до май 2010 г. Заедно със Стефан Бонев-Сако Маринов ръководел организирана въоръжена престъпна група за разпространение на наркотици у нас.   

Предстои прецизиране на обвиненията на още 14 участници в организираната престъпна група, уточниха от прокуратурата.  До обвинението се стигна, след като през юли 2011 г. Върховният касационен съд разпореди разследването срещу Маргина да бъде възобновено с мотив, че има нови доказателства.

Тъй като делото е за организирана престъпна група, по закон то ще бъде гледано от специализирания съд, когато прокуратурата го приключи.

Припомняме ви, че Големия Маргин и Сако бяха обвинени за наркобандата малко след убийството на скандалния радиоводещ Боби Цанков, но до дело не се стигна, след като обвинителният акт беше върнат на прокуратурата за отстраняване на пропуски в разследването.  В крайна сметка разследването срещу Големия Маргин беше прекратено поради липса на доказателства и Сако остана единственият обвиняем.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега