Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Голямата изненада на изборите: Партия „Величие“ влиза в парламента

Голямата изненада на изборите: Партия „Величие“ влиза в парламента

Лидер на партията е бившият полковник от НСО Николай Марков, а създател на "Величие" е Ивелин Михайлов. Името му нашумя покрай създаването на „Исторически парк“ край село Неофит Рилски в община Ветрино. Нашият резултат е много над 4% бариера, но живеем в мафиотизирана държава, в която изборите се продават и търгуват. Това гласи първият коментар след изборите на полк. Марков.

Новосформираната партия "Величие" бе обявена за голямата изненада на Избори'24. По първоначалните данни от Exit Poll формацията влиза в следващото Народно събрание, пише Dariknews. 

Според социолозите от Галъп партията прескача бариерата и ще бъде парламентарно представена с 4,4%. Лидер на партията е бившият полковник от НСО Николай Марков, а създател на "Величие" е Ивелин Михайлов. Името му нашумя покрай създаването на „Исторически парк“ край село Неофит Рилски в община Ветрино. Нашият резултат е много над 4% бариера, но живеем в мафиотизирана държава, в която изборите се продават и търгуват. Това гласи първият коментар след изборите на полк. Марков.

Според него проучванията и анализите на социолози, политолози и журналисти са били манипулирани, след като не са успели да уловят високата избирателна активност за „Величие“. Той също така смята, че техният резултат е много над чертата от 4%, заяви той пред БГНЕС.

В същото време полк. Марков заяви, че „Величие“ не е против НАТО и ЕС.

„Е как да останем под чертата, като нашият процент е много над тази черта за влизане. Въпросът е дали можем да го защитим от Делян Пеевски като резултат. Ние се борим с една мафиотизирана система, едни избори, които и в момента се продават и търгуват“, каза полковник Марков и добави: „Живеем в мафиотизирана държава, а не в парламентарна република, нито европейска държава“. Той смята, че нямат конкуренти във вътрешен план, защото партията им има уникална програма и никой друг политически субект през последните 35 години не е подхождал към управлението на страната по начина, по който те биха подходили.

Уникални манипулации от БНР!

Публикувахте от Ивелин Людмилов Михайлов в Неделя, 9 юни 2024 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега