Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Голямо количество фалшиви маркови облекла задържаха на Лесово

Голямо количество фалшиви маркови облекла задържаха на Лесово

6 046 броя спортни комплекти, пуловери, блузи и панталони с фалшифицирани етикети на световноизвестни търговски марки задържаха митническите инспектори на митнически пункт /ПМ/ Лесово при щателна проверка на ТИР с турска регистрация.

6 046 броя спортни комплекти, пуловери, блузи и панталони с фалшифицирани етикети на световноизвестни търговски марки задържаха митническите инспектори на митнически пункт /ПМ/ Лесово при щателна проверка на ТИР с турска регистрация. Камионът, управляван от български гражданин, е пътувал в посока от Турция за Украйна през България. ТИР-ът е превозвал 234 търговски колета с трикотажни изделия и различни търговски стоки, чийто изпращач е фирма от гр. Истанбул.

При митническата проверка е установено, че в камиона няма недекларирани стоки, но 37 от търговските колети съдържат фалшиви маркови облекла, които са иззети в изпълнение на изискванията на Регламент 1383/2003 на ЕС и Закона за марките и географските означения. Задържани са 5 360 пуловера с етикети „Lacoste”, 540 спортни горници и блузи с надписи „Adidas” и 120 панталона с етикети „Wrangler”. За случая ще бъдат сезирани официалните правопритежатели на съответните търговски марки.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега