Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гонзо: Първо ще освободя Костадинов и Лечков

Гонзо: Първо ще освободя Костадинов и Лечков

Легендарният нападател на Левски обеща работата в БФС да започне още от утрешния ден, но предупреди, че ще бъде необходимо време, за да се видят първите резултати.

Новоизбраният президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов даде първото си интервю като ръководител на централата в предаването "Арена спорт", където той разкри детайли около всичко, което предстои в родния футбол. На първо време Иванов анонсира промени в структурите на БФС, включващи освобождаването на фигури като Емил Костадинов, Йордан Лечков и Михаил Касабов, както и тяхната замяна с хора, които имат нови идеи за развитието на футбола и са гладни за успехи.

"Знаем, че има големи очаквания и отговорност от хората към нас. Първото, което ще направим е да освободим двамата вицепрезиденти, които са дали много на българския футбол - Емил Костадинов и Йордан Лечков. Ще бъде освободен и Михаил Касабов. Ще има проверка на всички служители, за да видим кой как се е справил през годините. Някои от тях ще бъдат освободени, за да започнем да изграждаме новата система, която сме предвидили. Засега ще пипаме внимателно, тъй като първенството е в разгара си, но юни месец футболният съюз ще бъде основно преструктуриран", започна новият президент на БФС.

"Конгресът беше направен, за да влязат в БФС нови хора с нови идеи и глад за успехи. Нашата цел ще бъде да постигнем резултатите, които сме планирали. Младостта и опита винаги са важни, но трябва и хората, които работят, да са кадърни. Смятам, че много от останалите кандидат-президенти могат да бъдат полезни, но няма да прибързваме с решенията, за да не се правят грешки. На първо време обаче трябва да структурираме Изпълкома, за да започнем да взимаме колективни решения. Първото заседание ще бъде, когато националният отбор се прибере от Баку", добави той.

Легендарният нападател на Левски обеща работата в БФС да започне още от утрешния ден, но предупреди, че ще бъде необходимо време, за да се видят първите резултати."Трябва да върнем доверието на държавата и на феновете във футболния съюз. Ако не работим с държавата, ние никога няма да достигнем до това ниво, което всички искаме. Аз ще бъда най-големия си критик. Феновете срещу какво ще протестират? Ние още не сме започнали работа. Личността Георги Иванов няма нищо общо с професионалиста, който е президент на БФС. Нямам нужда от картбланш. Ще работим още от първия ден и целта ни ще бъде да направим така, че хората отново да се гордеят с националния отбор. Не можем да променим цялата система за 2, 6 или 12 месеца, но ще правим малки крачки към нашите цели", заяви Иванов.

Той коментира още своя избора на хора, които да сформират новия Изпълком на БФС и допълни, че след първото заседание, ще бъдат направени и стъпки за комуникация с държавата."Тези хора, които съм решил да останат в Изпълкома, имат знания и авторитет. Най-правилно е всички, които са кадърни, да останат и да работят за бъдещето на българския футбол. Съжалявам, че никой от екипа на Димитър Бербатов не прие поканата да влезе в Изпълнителния комитет, защото там има хора със знания, които можеха да допринесат и с позитивизъм. Нормално е, когато си загубил, да нямаш мнозинство. Аз на няколко пъти призовах за обединение, но когато подадената от теб ръка увисне, това не може да се случи. Достойно е за уважение, че и тримата дойдоха да ме поздравят след успеха. Ние се поздравихме и преди началото на Конгреса", сподели бившият футболист.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега