Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Готови ли сте за най-романтичната среща в годината?

Готови ли сте за най-романтичната среща в годината?

Всяка жена иска да е изключителна на Св. Валентин. Празникът предполага много романтика, независимо дали сте на ресторант, бар, хижа или у дома.

Всяка жена иска да е изключителна на Св. Валентин. Празникът  предполага много романтика, независимо дали сте на ресторант, бар, хижа или у дома. Със сигурност няма дама, която да не иска да изглежда перфектно от главата до петите точно на този празник. За да сте актуална заложете на червеното.

Изберете червен лак, това съветват специалистите в козметиката.  Можете да поставите първо заздравител, ако ви е необходим. След като нанесете цвета веднъж, изчакайте добре да изсъхне, повторете, за да се получите по-плътен цвят. При сенките все още на мода е бежово-кафявата гама. Гамите на кафявият цвят придават голяма изразителност на погледа. Не бива да прекалявате с грима около очите, ако смятате да сте с ярко червило.

И за да сте перфектна поставете подходящ тъмен фондьотен на лицето, оформете скулите с кафеникав руж. Можете да подчертаете веждите и да нанесете светли сенки под тях. Завършете със спирала. Използвайте светъл гланц за устни. Вече сте готова. Вземете със себе си добро настроение и подаръкът, който сте подготвили за любимия. Готови сте да излезете на най-романтичната среща в годината.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега