Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Графа открива реновирания Караоке бар в Бургас

Графа открива реновирания Караоке бар в Бургас

Един от най-близките приятели на култовото бургаско заведение – Влади Ампов - Графа, ще бъде специален гост на грандиозното парти по откриването на реновирания Караоке бар. Любимецът на публиката ще поздрави почитателите си с някои от най-обичаните си парчета от напълно обновената музикална сцена на бара. Купонът ще стартира в 22 часа на 3-и юли (четвъртък), а мястото вече отдавна е известно – сградата на Бургаската опера, етаж 2.

Един отнай-близките приятели на култовото бургаско заведение – Влади Ампов - Графа, ще бъдеспециален гост на грандиозното парти по откриването на реновирания Караоке бар.Любимецът на публиката ще поздрави почитателите си с някои от най-обичаните сипарчета от напълно обновената музикална сцена на бара. Купонът ще стартира в 22часа на 3-и юли (четвъртък), а мястото вече отдавна е известно – сградата на Бургаскатаопера, етаж 2.

След като от повече от 13 години емблематичното заведение посреща любителите намузикалното изкуство, това лято барът преживя пълна метаморфоза, оставяйки задгърба си познатия на второ поколение бургазлии интериор. Неговата сцена елюбимо място на едни от най-големите бургаски таланти като Георги Дюлгеров,Красимира Иванова, Стефан Илчев, Надежда Стойчева, Рафи Бохосян и др.

Новият облик накултовото кътче е съчетание от поп, джаз, модернизъм с щипка екстравагантност.„Опитахме се да отразим пъстрата музикална атмосфера и върху интериора. Нашиятекип работи с изявени столични архитекти и дизайнери, за да постигнем тозиеклектичен, но някак хармоничен нов дух на заведението. Целта ни бе да вплетемцветове и мотиви от различни стилове и течения в музиката от цял свят, за дахармонира интериора с музикалната ни традиция“, сподели с PoligrafF.net мениджърът на бара – Димитър Найденов.

„Освен това,любителите на музикалното изкуство ще могат да изпитат и какво е чувството дапееш на голяма сцена. Инженерите, които работиха по осветлението, озвучението иоформлението на сцената успяха да пресъздадат техническите параметри наголямата сцена, но в умалени мащаби. С две думи – ако не можете да си уредитеконцерт на Уембли, елате при нас!“, с усмивка добави Найденов. От управата ниуспокоиха , че промяна в цените няма да има, но издадоха, че ще включат новипредложения и промоции в менюто.

Партито по случай„Презареждането“ ще се състои в четвъртък. Специален гост както вече споменахмеще е Графа, който от години е близък приятел на заведението и неведнъж се екачвал на сцената като клиент на бара. Освен това, управителите са подготвили имного други изненади, заедно с едни от най-обичаните изпълнители, честоизявяващи се от сцената на Караоке – Надежда Стойчева – Надин, СтаниславСтоянов – Херо, Калоян Николов – Кал-Ел и Станислав Георгиев – Сисо.

Повече информацияза партито и резервациите можете да откриете на фейсбук страницата назаведението.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега