Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Гребенаров откри учебната година в НБУ "Михаил Лъкатник"

Гребенаров откри учебната година в НБУ "Михаил Лъкатник"

Областният управител Константин Гребенаров откри новата учебна 2012-2013 години с най-малките ученици от НБУ „Михаил Лъкатник” в гр. Бургас.

Областният управител Константин Гребенаров откри новата учебна 2012-2013 години с най-малките ученици от НБУ „Михаил Лъкатник” в гр. Бургас. Днес училището отвори врати и посрещна 168 първокласници разпределени в шест паралелки. Празничният ден там започна 9:00 часа с много настроение и богата програма.

Гребенаров отправи пожелания за успешна година, изпълнена с много усмивки и отлични постижения. Областният управител не пропусна възможността да призове всички деца и присъстващи да бъдат особено внимателни по пътя за училище, да спазват правилата за пресичане и да го правят само на определените за това места.

Веднага след приключване на тържествата в началното училище, Гребенаров уважи и по-големите ученици от Природоматематическата гимназия в града, където заедно с Министърът на труда и социалната политика Тотю Младенов, зам.кметът на Бургас Лорис Мануелян и народни представители от Бургас, дадоха старт на учебната година.

Програмата на Областния управител продължи в най-големия бургаски жилищен комплекс „Меден рудник”. Заместник областният управител на Бургас – Атанас Терзиев подари административна карта на България на ОУ „П.Р. Славейков”. Днес той присъства на първия учебен ден на сина си Радослав, който тази година е втори клас в същото училище. Терзиев връчи подаръка на директора на училището Живка Дойнова и поздрави ученици, родителите и преподавателите с празника като отправи пожелания и към именниците, които празнуват на 17 септември.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега