Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Григор Димитров ще мери сили с Надал в Мелбърн

Григор Димитров ще мери сили с Надал в Мелбърн

Тенисист № 1 на България ще мери сили с първата ракета на света – Рафаел Надал в четвърт финалите на турнира Australian Open. Организаторите вече публикуваха програмата за утрешния 22 януари. Според нея, Гришо ще излезе на корта не по-рано от 5 ч. българско време.

Тенисист № 1 на България ще мери сили с първата ракета насвета – Рафаел Надал в четвърт финалите на турнира Australian Open. Организаторитевече публикуваха програмата за утрешния 22 януари. Според нея, Гришо ще излезена корта не по-рано от 5 ч. българско време.

Припомняме ви, че 22-годишният хасковлия записа четвъртапобеда, този път с 6-3, 3-6, 6-2, 6-4 над традиционно  неудобния за него испанец Роберто БаутистаАгут. Така Гришо стана първият българин,достигал до осминафиналите, а сега и до четвъртфиналите на турнир от Големияшлем.

Сега обаче му предстои да се изправи пред тенисист №1 всвета. Специалистите смятат, че шансовете за победа на Григор са девет пътипо-малки от тези на Надал. Въпреки това, Гришо заяви, че ще се боридокрай. Още повече, че през миналия сезон съдбата го изправи срещу първенецаДжокович, когото хасковлията победи.

Ако Григор успее да надиграе Рафа в утрешния мач, това щебъде първият полуфинал за нашето момче на турнир от Големия шлем. Там той ще сеизправи срещу РоджърФедерер илиАнди Мъри.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега