Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

И фирмите без дейност подават декларация за облагане с данъци

И фирмите без дейност подават декларация за облагане с данъци

Дружествата, които през 2011 г. не са извършвали дейност, подават декларация за облагане с корпоративни данъци през тази година.

Дружествата, които през 2011 г. не са извършвали дейност, подават декларация за облагане с корпоративни данъци през тази година. Формулярът съдържа единствено демографските данни на задълженото лице и част, в която се декларира, че за данъчния период не е извършвана дейност и не дължи данъци по Закона за корпоративното подоходно облагане. Декларацията за облагане с корпоративни данъци за данъчната 2011 г. се подава до 2 април 2012 г.

В този срок трябва да бъде платен и дължимия корпоративен данък от дружествата, които са осъществявали дейност. За фирмите, които подадат своите документи по електронен път е предвидена отстъпка в размер на 1% от дължимия данък, но не повече от 1000 лв. До момента в НАП са подадени повече корпоративни декларации по интернет, отколкото на хартия.

От получените 170 000 формуляра 92 000 са подадени по електронен път. В оставащите до края на седмицата 3 работни дни всеки търговец, който има фискално устройство, трябва да го свърже със сървърите на НАП. Същият е и срокът, в който бензиностанциите и газ станциите трябва до монтират нивомерни системи на резервоарите си. До момента малко над 240 000 търговци вече са изпълнили изискването.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега