Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

И ОДЗ "Брезичка" грейна обновено

И ОДЗ "Брезичка" грейна обновено

ОДЗ №8 „Брезичка” посрещна своите гости с напълно обновени павилиони и въведени мерки за енергийна ефективност. Извършеният основен ремонт се реализира по линия на Международен фонд „Козлодуй” и фонд „ЕЕВИ” и включва: хидро и топло изолация на покрива, подмяна на дограмата, саниране на целия сграден фонд и пребоядисване.

ОДЗ№8 „Брезичка”посрещна своите гости с напълно обновенипавилиони и въведени мерки за енергийна ефективност.  Извършениятосновен ремонт се реализира по линия на Международен фонд „Козлодуй” и фонд„ЕЕВИ” и включва: хидро и топло изолация на покрива, подмяна на дограмата,саниране на целия сграден фонд и пребоядисване.

Извършени са идопълнителни  ремонти дейности -подновяване на входната пътека, главния вход по общинската програма за  Публично - частно партньорство, изграждане нанова спортна площадка и вътрешно освежаване на коридори, групи и офис.

"Благодаря на всички деца за прекрасната емоция, която ни подариха. Въпреки, ченавън вали сняг, на мен ми е топло и се чувствам уютно тук.  Всичко това се прави за вас, най-малкитебургазлийчета, за да може да растете в една по– приветлива и по-топла обстановка“. Това каза в приветствието си към всичкиприсъстващи Лорис Мануелян, зам.-кмет "Здравеопазване и социални дейности".

Детскаградина „Брезичка” е открита през далечната 1978 г. Това е първият мащабенремонт в детското заведение. Той щенамали  значително разходите за отопление през студените зимни месеци и щепредостави много по - комфортна среда за отглеждане на 228 - те малчугани вградината.След колоритната празничнатапрограма, отец Захари отслужи водосвет за здраве и благополучие.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега