Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ИД планира "нов 11-и септември"

ИД планира "нов 11-и септември"

Американското разузнаване е убедено, че от ИД в действителност планирали голям терористичен удар от калибъра на 11-и септември

Фанатизиани членове на Ислямска държава планират "нов 11-и септемри". Това съобщи изпълняващата длъжността министър на вътрешната сигурност на САЩ Илейн Дюк в Лондон, предават британските медии. По думите й, последните терористични атаки с превозни средства и нападенията с хладно оръжие били само "сухи тренировки", с които джихадистите се готвели за евентуална мащабна операция.

Тя посочи, че американското разузнаване е убедено, че от ИД в действителност планирали голям терористичен удар от калибъра на 11-и септември, свързан с отвличане/взривяване на летателен апарат и множество жертви.

Дюк уточни, че вероятността атаката да е дистанционна е голяма, тъй като модерните технологии позволяват дадена личност да използва лаптоп, за да взриви или пренасочи самолет. Тя посочи, че отбраната на САЩ е взела някои превантивни мерки, но към момента тя не може да ги обсъжда публично.

На 11 септември 2001 г. два самолета, похитени от терористи, се врязаха в кулите близнаци на Световния търговски център в Ню Йорк и ги сринаха до основи. Трети самолет се вряза в сградата на Пентагона във Вашингтон. Четвърта машина не успя да достигне целта си благодарение на намесата на пътниците, влезли в схватка с похитителите, и се разби в щата Пенсилвания. 2 977 души загинаха.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега