Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Има възможност моряците от „Царевна“ да бъдат изведени

Има възможност моряците от „Царевна“ да бъдат изведени

Според нея всичко зависи от това дали Русия ще превземе Мариупол.

Екипажът на борда на кораба „Царевна“ е добре, има възможност моряците да бъдат изведени. Това потвърди Севда Калоянова - колега на моряците, работила за фирмата, която е собственик на кораба, съобщава БНР.

На борда на „Царевна“ има 17 българи и трима украинци.Калоянова каза, че по последни данни, моряците са добре и имат достатъчно храна и вода. Според нея всичко зависи от това дали Русия ще превземе Мариупол:

„Превземат ли пристанището значи Мариупол ще е изцяло под руски контрол. Относно казуса с кораба „Царевна“ това е оптималният вариант понеже руснаците завземат ли пристанището, те ще освободят корабите, както направиха това в пристанище „Бердянск“. От една седмица няма връзка с тях, или се е изгубил обхватът или са на такова място, че нямат обхват, в смисъл, че не е много безопасно по горните палуби,  на настройката. От фирмата опитват се да се свържат с капитана, но това е конфиденциална информация, да, имат връзка с капитана. 
Всички са добре. Това, което се е писало по разни сайтове е измишльотина. В случая всички обвинения, които се хвърлиха срещу премиера и правителството, че нищо не правят със сигурност са се опитали много да направят, но те просто са безсилни, нищо не могат да направят, защото тези от Азовския батальон, те даже мисля, че не са под контрола и на Зеленски. В смисъл, че те си действат самостоятелно. Зелен коридор по суша или син коридор по море, ако се направи дори и да се договори правителството с руската страна и с официалната украинска страна, те (Азов) могат да саботират“.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега