Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Имотният регистър работи с намален състав поради голям брой заболели и карантинирани

Имотният регистър работи с намален състав поради голям брой заболели и карантинирани

Имотният регистър в Агенцията по вписванията работи с намален състав от 9 ноември поради голям брой заболели или карантинирани служители.

Имотният регистър в Агенцията по вписванията работи с намален състав от 9 ноември поради голям брой заболели или карантинирани служители. Към момента на работа са по-малко от половината служители в София. Те са разпределени по всичките 5 направления, обслужващи Имотния регистър – приемане на документи на гише, обработка на архив, обработка на сделки, поща и информационен център.

Агенция по вписванията се опитва да реорганизира работата, за да не се прекъсва обслужването на гражданите на гише. При силно намаления състав на служителите на работните места се налага изчакване от клиентите, което е довело до напрежение. Агенция информира, че ситуацията в Службите по вписванията в страната е аналогична. 

Почти всеки ден се налага карантиниране на служители на Службите по вписванията в малките населени места. Тече процес по динамична реорганизация и се командироват служители от близките по район служби от по-големите градове. Клиентите биватг информирани, че, на база отчетената тенденция, е възможно да има забавяне при обслужването в офисите на Службите по вписванията. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега