Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Индийци ще "тестват" СПА и културния туризъм у нас

Индийци ще "тестват" СПА и културния туризъм у нас

Групи от по над 50 души ще обиколят различни туристически маршрути у нас, стана ясно днес на туристическото изложение SATTE 2014 в Ню Делхи. Страната ни бе представена от Министрство на икономиката и енергетиката и пет български туроператора. Над сто индийски компании проявиха интерес за проучване на евентуално сътрудничество. Очаква се тестовите групи да посетят България през летния сезон на 2014 година.

Групи от по над 50 души ще обиколят различни туристическимаршрути у нас, стана ясно днес на туристическото изложение SATTE 2014 в НюДелхи. Страната ни бе представена от Министрство на икономиката и енергетикатаи пет български туроператора. Над сто индийски компании проявиха интерес запроучване на евентуално сътрудничество. Очаква се тестовите групи да посетятБългария през летния сезон на 2014 година.

Страната ни бе една от 35-те страни, взели участие втуристическото изложение SATTE 2014 в Ню Делхи. Представители от българскиящанд проведоха множество директни срещи с индийски фирми, проявили интерес къмевентуално сътрудничество. В резултат от тези срещи, българските туроператоривече работят по съставянето на конкретни групи корпоративни индийски туристи.

Интересът им е насочен предимно към балнео, спа и уелнестуризма, гурме туризма, културния туризъм, както и конферентния туризъм. Маршрутите,които тестовите групи ще обиколят, ще включват посещения в градовете: София,Пловдив, Велико Търново, както и към курортите по Северното и ЮжнотоЧерноморие.

Индийските туристи, пътуващи на далечни дестинации, саизвестни като едни от най-платежоспособните туристи в света.  България ги привлича с доброто съотношениецена-качество на всички предлагани туристически услуги, както и с разнообразиетона различните видове туризъм у нас.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега