Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Инспектор Богданов грабна приза "Полицай на месеца"

Инспектор Богданов грабна приза "Полицай на месеца"

Полицай на месец октомври стана инспектор Петър Богданов – оперативен работник в Полицейски участък «Каблешково» към Районно управление «Полиция» - Поморие.

Полицай на месец октомври стана инспектор Петър Богданов – оперативен работник в Полицейски участък «Каблешково» към Районно управление «Полиция» - Поморие.

Областният Директор – Комисар Милен Димитров връчи на полицай Богданов почетна грамота, награждавайки го още със служебна благодарност и три допълнителни дни платен годишен отпуск, за това че през м. септември тази година, при изпълнение на служебните си задачи, получава оперативно значима информация за купуване на гласове на изборите за президент и местна власт на територията на с. Страцин.

Инспектор Богданов установява организатора на схемата за закупуване на гласове и отчитането им, в резултат на което са открити доказателства за «брокерство на гласове» и на уличеното лице е повдигнато обвинение, а по образуваното досъдбено производство има осъдителна присъда. В уличения мъж са открити незаконно притежавани 169 патрони и две самоделни огнестрелни оръжия.

Инспектор Петър Богданов е на 29 години, несемеен, постъпил в системата на МВР преди 6 години във Второ Районно управление «Полиция» - Бургас, като патрулно-постови полицай. От три години работи в Районно управление «Полиция» - Поморие, като оперативен работник, като до момента е участвал в работата по разкриване на множество криминални деяния, сред които най-ярки са няколко групи, работещи по домови и квартирни кражби, потърпевши от които са туристи и гости на Община Поморие през летните сезони.

Многократно е награждаван от Ръководство на ОДМВР – Бургас за постигнати високи професионални резултати. При получаването на почетната грамота Петър Богданов благодари на колегите си от крайморското районно управление, на ръководството му в лицето на главен инспекор Атанас Чапаров и главен инспекор Николай Григоров, изтъквайки че постигнатите резултати се дължат преди всичко на колективния дух и упоритостта при постигане на поставените цели.

Полицай Богданов благодари на разследващите полицаи от Районно управление «Полиция» - Поморие за показания професионализъм, като се ангажира и за напред да продължи да работи с ентусиазъм и висока мотивация, за да могат наградите «полицай на месеца» от две за РУП – Поморие да се увеличават за в бъдеще.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега