Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Интернет заля с обвинения служители на ЕЕН 112, заснети да пият кафе преди нощна смяна

Интернет заля с обвинения служители на ЕЕН 112, заснети да пият кафе преди нощна смяна

Грешна интерпретация на снимката предизвика вълна от обвинения срещу седмината оператори в социалните мрежи.

Случаен гражданин засне служители от системата на Единен Европейски номер 112 да пият кафе преди нощна смяна. Грешна интерпретация на снимката предизвика вълна от обвинения срещу седмината оператори в социалните мрежи. От ОДМВР - Бургас твърдо опровергаха твърденията, че служителите са "избягали" от работното място.

След появата на снимката в интернет медийното пространство на 14-и септември, властите са извършили щателна служебна проверка. Оказва се, че заснетите оператори са се събрали пред централата на ЕЕН 112 около час преди началото на смяната си. Предвид времето, което седмината имали на разположение, групата се подкрепила с кафе преди началото на дежурството.

По данни на ОДМВР - Бургас, първият от служителите е регистриран като пристигнал на работа в 19:25 часа. Останалите шест служители поетапно са пристигнали, като фиксираната позиция на снимката показва периода преди застъпване на нощната смяна, т.е. въпросните хора все още не са били на работа.

При проверкатаса изискани и проверени и два официални документа – месечния график за м.септември и книга за записване надържавните служители, които работят на смени, полагат дежурства, труд по времена разположение и труд извън редовното работно време, в които поименно исобственоръчно е отразено присъствието на служителите и времето за застъпванена работа. Свалени и приложени, като материали по проверката са и видеозаписиот охранителните камери, уверяват от МВР.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега