Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе

Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе

Малко преди да изтече крайният срок за регистрации на кандидати за кметове по места и общински съветници, общинското ръководство на ДПС в Сунгурларе регистрира своя какнидат за кмет на общината, както и листата за общински съветници, с която от политическата партия ще се явят на местните избори.

Малко преди да изтече крайният срок за регистрации на кандидати за кметове по места и общински съветници, общинското ръководство на ДПС в Сунгурларе регистрира своя какнидат за кмет на общината, както и листата за общински съветници, с която от политическата партия ще се явят на местните избори. От ДПС издигнаха кандидатурата на инж. Димитър Гавазов, който през последните четири години беше заместник-кмет в общината. 

Инж. Димитър Росенов Гавазов е инжинер-лесовъд, завършил Лесотехнически университет в София. Започва трудовата си кариера през 2011 г като лесничей в Държавно горско стопанство /ДГС/ Сунгурларе. От 2019 г е заместник-кмет в общ. Сунгурларе. Семеен е, с две деца. 

Снимка: Пресслужба

Впуска се в надпреварата за кмет на общината с ясни цели и възможности за реализация: 

„Поемам това отговорно предизвикателство, воден от стремежа си за по-добро бъдеще за общината и нейните жители. Имам желанието и увереността в собствените си възможности- да върнем младите, можещи и талантливи хора, тук, в нашето Сунгурларе. Искам да задържим в общината и тези млади семейства, които търсят възможности за професионална реализация в други населени места. Можем да създадем добри условия за живот и реализация в нашия град! Имам воля, решителност и потенциал да търся и да намирам решения свързани с развитието, просперитета и стабилността на Сунгурларе. Готов съм да  поема  отговорността за управлението на нашата община. През последните 4 години, като заместник- кмет, опознах проблемите на града ни, както и на съставните селища. Знам спешните и неотложни задачи, които трябва да бъдат решени час по- скоро и съм готов да се заема с тези задачи от първия ден на управлението. Аз и моят моят екип ще работим при прозрачни и ефективни условия, с ясни правила и при задължителен диалог с хората. Искам през следващите години заедно да чертаем европейския облик и визия на нашата община Сунгурларе, за да можем да я видим такава, каквато бихме искали да я оставим на нашите деца.“ 
Снимка: Пресслужба

ДПС Сунгурларе, представлявано от общинския лидер на партията Ружди Хаджен, издига и дванадесет кметове за съставните населени места в община Сунгурларе. При регистрацията на партията за местния вот на 29-ти октомври в Общинската избирателна комисия присъстваха част от кандидатите за кметове, както и част от кандидатите за общински съветници в Сунгурларе. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега