Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Йордан Георгиев напуска общинския съвет на Бургас

Йордан Георгиев напуска общинския съвет на Бургас

"През тези две години и половина, като общински съветник съм се стремял да защитавам и налагам интересите на гражданите, да подпомагам развитието на Община Бургас, опитвал съм се да решавам конкретни проблеми на всеки, който се е обърнал към мен, като ще продължавам да правя това с възможностите, които имам", коментира Георгиев.

Йордан Георгиев е назначен за независим член на съвета на директорите на "Югоизточно държавно предприятие" (ЮИДП) в Сливен. Тъй като законът не му позволява да съвместява двете позиции, той напуска общинския съвет в Бургас. Мястото му ще бъде заето от  Георги Георгиев, председател на синдикалната структура на Синдикат на българските нефтохимици (СБН) в "Лукойл Нефтохим-Бургас". 

Йордан Георгиев благодари за съвместната работа на колегите си в местния парламент и на общинската администрация в Бургас. Ето какво написа още той в социалната мрежа "Facebook":

"Уважаеми приятели и граждани на Община Бургас, на 13.04.2022г. министъра на земеделието доктор Иван Иванов издаде заповед, с която съм назначен за независим член на съвета на директорите на "Югоизточно държавно предприятие", гр. Сливен. Изискванията на Закона за публичните предприятия и ЗМСМА ме поставят в несъвместимост с позицията ми на общински съветник, което налага да напусна Общински съвет Бургас.

Искам да благодаря за съвместната ни работа на уважаемите ми колеги общински съветници, на Председателството на ОС, на нашите сътрудници, които във всеки един момент ни оказваха пълна поддръжка! Благодаря на уважаемото ръководство на Община Бургас и общинска администрация! В нашата работа дори и когато сме били на противоположни позиции успявахме да запазим добрия тон и да търсим конструктивни решения в интерес на гражданите на Бургас.

През тези две години и половина, като общински съветник съм се стремял да защитавам и налагам интересите на гражданите, да подпомагам развитието на Община Бургас, опитвал съм се да решавам конкретни проблеми на всеки, който се е обърнал към мен, като ще продължавам да правя това с възможностите, които имам. 

През тези две години и половина бях председател на Постоянната комисия по спорт, деца и младежки дейности. Положих много усилия за развитието на бургаския спорт, в подкрепа на спортните клубове, спортисти, треньори, деятели и ръководители. Има още много какво да се направи в тази посока, защото обществото ни е длъжник на всички хора, които работят в тази област. Искам да ги уверя, че могат и за в бъдеще да разчитат на моята подкрепа във всяко едно отношение!".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега