Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Йордания въвежда отново задължителен PCR тест при пристигане в страната

Йордания въвежда отново задължителен PCR тест при пристигане в страната

По информация на посолството ни в Аман за пътуващите до Йордания по въздушен и сухопътен път, включително български граждани, независимо дали са ваксинирани или не, се изисква представянето на удостоверение за отрицателен PCR тест, извършен в рамките на 72 часа до пристигане в страната.

Считано от 12 декември 2021 г., Йордания отново въвеждавзимането на PCR тест при влизане в страната, независимо дали пътуващитепритежават ваксинационен сертификат. Така необходимите отрицателни тестове завлизане са два: един, направен до 72 часа преди пристигане, и втори на летищетов Йордания.    

По информация на посолството ни в Аман за пътуващите доЙордания по въздушен и сухопътен път, включително български граждани,независимо дали са ваксинирани или не, се изисква представянето наудостоверение за отрицателен PCR тест, извършен в рамките на 72 часа допристигане в страната. Изисква се и онлайн заплащане на втори PCR тест (настойност  28 йордански динара/ок. 40долара) с попълване на декларация и генериране на QR код тук.Това също е всила за всички граждани, независимо дали са ваксинирани или не. Вторият тест севзима на летището при пристигане, като гражданите няма да бъдат поставяни подкарантина, ако двата теста са с отрицателен резултат.  

Подробна информация за мерките при влизане в Йорданияможе да намерите в страницата на МВнР, в раздел „Коронавирусът – как дапътуваме“, тук.

При нужда от съдействие българските граждани в Йорданиямогат да се обръщат към българското дипломатическо представителство на следнитетелефонни номера: +962 6 5529391; +962 6 553 9593; +962 6 5539392, както и надежурния телефон в извънработно време: +962 6 5529391. Сигнали може да сеподават и на имейл адреса на посолството: Embassy.Amman@mfa.bg
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега