Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Йоветич сам отказал на Манчестър Сити

Йоветич сам отказал на Манчестър Сити

Нападателят на Фиорентина Стеван Йоветич не преминал в клубa на шампионите във Висшата лига по собствено желание, защото се чувства добре в тима на „виолетовите”.

Нападателят на Фиорентина Стеван Йоветич не преминал в клубa на шампионите във Висшата лига по собствено желание, защото се чувства добре в тима на „виолетовите”. 22-годишният национал на Черна Гора разкри, че той не е пожелал да се облагодетелства от предимствата да премине в английския гранд, за да може да остане още една година на „Артемио Франки”.

Малко преди края на летния трансферен прозорец, „гражданите” бяха в напреднала фаза на преговорите за привличането на Йоветич в Манчестър, като дори бяха готови да платят клаузата по освобождаването на черногореца, възлизаща на близо 24 милиона лири. Нападателят на „виола” разкри, че сам е решил да отхвърли щедрото предложение на Сити и да остане за още 12 месеца в Тоскана. Младият таран разкри в последните футболни новини на „La Gazzetta dello Sport”:

„Аз спрях преговорите с Манчестър Сити. Докато те направят своя ход от Англия, аз вече бях решил, че искам да остана за още една година във Флоренция.” Шампионите в италианската Серия А, Ювентус, също имаха желание да привлекът Йоветич, но не можаха да се договорят с Фиорентина за трансферната сума на играча. „Трябва да призная, че Ювентус също се постараха за да ме привлекът в своя отбор, но аз нямам нужда да ходя до Турино, защото си имам всички необходимо тук.”  Повечето футболни залози от италианския шампионат, сочат Фиорентина като един от претендентите за челните места в таблицата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега