Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Иван Алексиев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Поморие

Иван Алексиев е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Поморие

Иван Алексиев ще е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Поморие, обяви днес Бойко Борисов. Премиерът съобщи новината след като откри първия етап от въвеждането в експлоатация на новоизградената подстанция "Хелиос" в Слънчев бряг.

Иван Алексиев ще е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Община Поморие, обяви днес Бойко Борисов. Премиерът съобщи новината след като откри първия етап от въвеждането в експлоатация на новоизградената подстанция "Хелиос" в Слънчев бряг. Иван Алексиев е народен представител от ГЕРБ, избран от Бургаска област. Той е зам.-председател на парламентарната Комисия по околна среда и води.      

Припомняме, че преди по-малко от две седмици Алексиев съобщи, че Министерството на регионалното развитие и благоустройството е дало ход на одобрения проект, по програма „Техническа инфраструктура” 2010-2013 г., за изграждане на съоръжения за защита на крайбрежната зона на Поморие. Проектът е за 8,5 млн. лв. и ще включи укрепването на брега от къмпинг „Европа” до нос Лахана. Депутатът обяви още, че над милион лева ще бъдат отпуснати по оперативна програма за реконструкция на крайбрежната дига на територията на поморийския квартал „Свети Георги”. Двата проекта са личен ангажимент на Иван Алексиев към съгражданите му.

 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега