Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Избраха бургаска акушерка за най-добрата в България

Избраха бургаска акушерка за най-добрата в България

Старшата акушерка Светлина Николова на отделението по "Неонатология" в МБАЛ „Дева Мария" Бургас беше избрана за акушерка на годината на бляскава церемония в болница „Токуда" в столицата.

Старшата акушерка Светлина Николова на отделението по "Неонатология" в МБАЛ „Дева Мария" Бургас беше избрана за акушерка на годината на бляскава церемония в болница „Токуда" в столицата.

Престижната награда беше оповестена от жури в състав: председател: д-р Радка Масларска, д.м. - началник отделение Неонатология, Токуда Болница СофияЧленове: д-р Анета Попиванова - гл. ас. Клиника по неонатология СБАЛАГ "Майчин дом" - председател на Национална асоциация "Подкрепа за кърмене"; Гала - водеща на предаването по НТВ "На кафе"; Юлия Кондeва - гл. редактор на сп. „Моето дете"; Катерина Ганева - Сдружение Настоящи и Бъдещи Майки (СНБМ); Елена Василева, акушерка, "Училище за бъдещи майки Ма-Ма", консултант по кърмене в Ивентас ЕООД, Елена Бачева - управител, REMEMBRAND.

Победителката беше отличена в допитване между родителите от цялата страна в категорията „Акушерка, оказала подкрепа в грижите за бебето" Според замисъла на организаторите в конкурса „Акушерка на годината" участват  най-отдадените на професията си акушерки в България, помогнали на родилки, чрез своите познания и опит. Освен наградата Светлина Николова ще получи и възможността да участва в  "Конгрес Европедиатрия 2011" във Виена от 23 до 26 юни тази година.

Щастлив съм, че наш служител получава тази награда, защото това е признание за цялата ни болница. Изпозвам случая да честитя професионалния празник на всички здравни работници в цялата страна - сподели собственикът на МБАЛ „Дева Мария" Семир Абумелих.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега