Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Избягал затворник почина при престрелка в Ботевград

Избягал затворник почина при престрелка в Ботевград

Другият участник в престрелката също е криминално проявен.

Избягалият затворник Владимир Пелов почина при престрелка в Ботевград. Това съобщиха на извънреден брифинг директорът на ОД МВР-София област Георги Григоров и ръководителят на Софийска окръжна прокуратура Наталия Николова.

Кървавият инцидент се случил около 23:00 часа снощи. Другият участник в престрелката също е криминално проявен. Той е тежко пострадал и към момента се намира в "Пирогов", посочват още от полицията. По първоначална информация до сблъсъка се стигнало заради неуредени сметки, свързани с общ бизнес между двамата.

"Владимир Пелов е с три наранявания - едното в лицето, другите две в десния крак. Брат му не е успял да го разпознае категорично заради промяната във външния му вид. По оперативна информация от около месец Пелов е бил на територията на Ботевград", посочи Григоров.

При оглед на мястото на инцидента са открити три пистолета - един в тревна площ наблизо, друг в чантичка на Пелов и един на земята до трупа на убития. Предстои експертиза кой с кое оръжие е стрелял. Преки очевидци на стрелбата не е имало, предава БНТ.

Предстои и да се уточни маршрутът, по който Пелов се е движил из града. Смята се, че той е вървял по коритото на реката. Разследващите казаха още, че нямат информация за втория затворник, избягал заедно с Пелов в началото на април от Софийския затвор.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега