Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Издигат паметник на д-р Георги Георгиев в Карнобат

Издигат паметник на д-р Георги Георгиев в Карнобат

Издигат паметник на д-р Георги Георгиев в Карнобат, съобщават от МБАЛ "Дева Мария". Идеята за изграждането му е от неговите колеги и приятели от лечебното заведение като тя е продиктувана от желанието да се запази жива паметта на този велик лекар и човек, дал живот и надежда на стотици деца и помогнал на много хора.

Издигат паметник на д-р Георги Георгиев в Карнобат, съобщават от МБАЛ "Дева Мария". Идеята за изграждането му е от неговите колеги и приятели от лечебното заведение като тя  е продиктувана от желанието да се запази жива паметта на този велик лекар и човек, дал живот и надежда на стотици деца и помогнал на много хора.

Той е роден и израснал в гр. Карнобат. Завършил е висшето си медицинско образование във ВМИ гр. София, след което специализира акушерство и гинекология в ВМИ-Плевен. Трудовата му кариера започва като лекар АГО в Районна болница Карнобат, след специализацията си в Плевен, през 1986г. започва работа като завеждащ АГО в МБАЛ Бургас, и упражнява тази длъжност 23г. През 1999г. е избран за областен специалист по АГ и Председател на Комисия за аборт по медицински показания.

От 2009г. бе назначен като Главен лекар в МБАЛ „Дева Мария”. Той имаше общо  35 години трудов стаж в областта на Акушеро-гинекологията. Притежаваше богат опит в областта на акушерската и гинекологичната диагностика и оперативната практика, наблюдение и лечение на патологична бременност, оперативна гинекология и лечение на стерилитет. Той  беше водещ гинеколог в Бургас и областта.

На 13 януари собственикът на МБАЛ „Дева Мария” лично входира молба до кмета на Карнобат г-н Георги Димитров, който откликна на идеята и обеща пълно съдействие за осъществяването на проекта, като сумата за проектиране и изграждане на самия паметник, ще бъде дарение от ръководството и служителите на болницата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега