Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изграждат нова училищна пристройка в "Горно Езерово"

Изграждат нова училищна пристройка в "Горно Езерово"

Строителните работи ще продължат около една година, като новите помещения ще отговарят на съвременните стандарти на енергийната ефективност.

До дни започва изграждането на нов корпус към ОУ "Васил Левски" в бургаския квартал "Горно Езерово", съобщават от Общината. Строителните работи ще продължат около една година, като новите помещения ще отговарят на съвременните стандарти на енергийната ефективност.

Изграждането на нов корпус цели да отговори на тенденцията на увеличение на децата в този бургаски квартал. Според последните данни 100 малчугани и 550 ученици подлежат на задължителна предучилищна и училищна подготовка. С реализирането на този проект ще се осигурят добри условия за обучение.

Пристройката ще бъде на три етажа. На първия ще бъдат настанени 5 и 6-годишните малчугани от подготвителните групи. На втория и третия етаж ще се намират класните стаи, в които ще се провеждат часовете на учениците в начален курс.

Към този момент училището в "Горно Езерово" се помещава в двуетажна сграда. В нея липсват здравен кабинет, столова за хранене, кабинет по информационни технологии, физкултурен салон и зала за културни мероприятия. 

Проектът е част от политиката на Община Бургас по обновяването и изграждането на нова образователна инфраструктура. Средствата за изграждането на новата пристройка са осигурени от Община Бургас, ОУ "Васил Левски" и държавата.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега