Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изграждат нова улица свързваща бул. „Проф. Яким Якимов“ с квартал „Мадика“

Изграждат нова улица свързваща бул. „Проф. Яким Якимов“ с квартал „Мадика“

Част от проекта включва осигуряването на крайулично паркиране с обособяване на 36 места за автомобили.

„Мадика“ е един от новите и бързо развиващи се градски райони на Бургас. Интересът към имотите там е голям. Инвеститори строят и бизнес сгради, и жилищни такива. За обезпечаване на нормалния достъп Община Бургас полага усилия за поетапно изграждане на обслужваща инфраструктура.

Преди броени дни започна строителството на улица, свързваща бул. „Проф. Яким Якимов“ с производствените бази в „Мадика“. Предвижда се в перспектива по нея да се движи и градски транспорт, тъй като зоната става все по-урбанизирана.

Част от проекта предвижда осигуряването на крайулично паркиране с обособяване на 36 места за автомобили. Той включва също така реконструкция на канализация, изграждане на тротоари, ново осветление и тръбна мрежа, по която да минат необходимите подземни комуникации. В завършения си вид улицата ще е двупосочна.

Проектът се изпълнява след уважено общо искане на Община Бургас и „Сидоинвест” ЕООД за финансиране на публична инфраструктура по реда на Закона за насърчаване на инвестициите (ЗНИ).

Улицата ще осигури непосредственото транспортно обслужване на голям брой урегулирани поземлени имоти, част от които към момента са застроени, а други имат непосредствени инвестиционни намерения и издадени разрешения за строеж. Изграждането на инфраструктурата ще подобри условията за развитие на бизнеса.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега