Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изложба на гигантски африкански охлюви в Бургас

Изложба на гигантски африкански охлюви в Бургас

Разнообразието от форми и размери сред сухоземните охлюви е поразително - с черупки, без черупки, кръгли, спирални, винтообразни, с фантастични цветове на телата и къщичките.

От 6 юли до 31 август от 10:00 до 18:00 часа в няколко поредни уикенда Експозиционен център "Флора Бургас" ще бъде домакин на изложба на гигантски африкански охлюви. В зала 6 ще може да видите и да докоснете истински великани сред сухоземните охлюви. Ще се запознаете с особеностите и биологията на над 20 вида от тези чудати създания.

Разнообразието от форми и размери сред сухоземните охлюви е поразително - с черупки, без черупки, кръгли, спирални, винтообразни, с фантастични цветове на телата и къщичките. Най-големите, обаче са африканците от групата "ахатини" и с основание са основната част от изложбата. Редом с "чудовищата", ще видите и няколко по-малки, но впечатляващи вида от различни краища на света. 

Тези същества ще се сторят интересни на всички природолюбители. Никак не са срамежливи, така че ще ги видите извън черупките и в движение.Изложбата ще гостува само в дните от петък до неделя на юли и август. По време на изложба в залата ще ви посреща и ще ви разказва подробности за видовете в нея Ростислав Траянов от Giantsnailmania Охлюварникь GALS.

Билети за изложбата може да закупите на място.Работното време ще бъде от 10:00 до 18:00 часа, всеки петък, събота и неделя.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега