Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Измамници се опитаха да присвоят 80 000 лeва с кампания за болно дете

Измамници се опитаха да присвоят 80 000 лeва с кампания за болно дете

Разказана е и история за майка, която отглежда детето си сама, след като бащата го изоставя. След 8-месечно обикаляне по болници става ясно, че детето е с тежката диагноза пилоцистичен астроцитом. За измамата сигнализират от платформата pavelandreev.bg, където също е публикуван фалшивият призив.

Фалшива кампания за набиране на средства за болно дете в социалните мрежи. В различни групи е публикуван призив за набиране на средства за онкоболно дете, което има необходимост от лечение в чужбина, предава NOVA

Посочена е и дарителска сметка.Разказана е и история за майка, която отглежда детето си сама, след като бащата го изоставя. След 8-месечно обикаляне по болници става ясно, че детето е с тежката диагноза пилоцистичен астроцитом. За измамата сигнализират от платформата pavelandreev.bg, където също е публикуван фалшивият призив.

„Положителното в случая е, че цялата сума, дарена по тази кампания, е спасена. Причина за това е, че призивът беше организиран в моята платформа. Неприятно ми е, че тази измама е станала чрез моята платформа, но тези 80 000 лева, които са преведени – са запазени. Към измамниците не е преведена нито стотинка”.  Това заяви в студиото на „Здравей, България” учредителят на фондация „Павел Андреев” Павел Андреев.

По думите му кампанията е изглеждала напълно легитимно. „Аз съм дарител от години. Ако тази кампания беше извън моята платформа, просто беше пуснат призив – аз също щях да направя дарение. Беше перфектно подготвена. Имаха медицинска документация. Поискахме допълнителни снимки, които ни изпратиха. Отговаряха на конкретни медицински въпроси”, посочи той.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега