Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изплащат пенсиите, превеждани по КТБ, и през други банки

Изплащат пенсиите, превеждани по КТБ, и през други банки

Във връзка с поставянето на „Корпоративна търговска банка“ АД и дъщерното й дружество под специален надзор, Националният осигурителен институт ще превежда пенсиите, получавани през тях, и през други банки и пощенски клонове. За целта ще трябва да се подаде заявление за промяна на сметката, по която да се изплащат парите на пенсионерите.

Във връзка с поставянето на „Корпоративнатърговска банка“ АД и дъщерното й дружество под специален надзор, Националниятосигурителен институт ще превежда пенсиите, получавани през тях, и през другибанки и пощенски клонове. За целта ще трябва да се подаде заявление за промянана сметката, по която да се изплащат парите на пенсионерите.

КТБ ще отвори врати отново на21-и юли. Тези от пенсионерите, които желаят да получат достъп до парите сипо-рано, ще могат да подадат заявление за промяна на банковата сметка до 2-июли. За целта ще трябва да се представи и копие от документ набанката с номера на новата банкова сметка на титуляра. 

Лицата, които искат да получават пенсията си чрез пощенска станция следва даподадат в съответното териториално поделение на НОИ заявление за изплащане напенсията, като представят лична карта или удостоверение за регистрация понастоящ адрес.

По отношение на лицата, получаващи краткосрочни обезщетения за майчинство,болест и безработица в двете банки, НОИ ще прилага облекчена процедура. Темогат директно в съответното териториално поделение на НОИ да подадатдекларация за промяна на банкова сметка, придружена с копие на документ,издаден от съответната банка.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега