Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изпълнителите от бургаската опера забъркват "Любовен еликсир"

Изпълнителите от бургаската опера забъркват "Любовен еликсир"

Изпълнителите от бургаската опера ще забъркат опасен “Любовен еликсир”. Комичната опера от Гаетано Доницети ще завладее публиката с веселата бъркотия на 21 и 24 март, от 19:00 ч. в сградата на Опера Бургас. Заглавието е едно от най-обичаните от бургаската публика и център на мартенския афиш тази година.

Изпълнителите от бургаската опера ще забъркат опасен “Любовен еликсир”. Комичната опера от Гаетано Доницети ще завладее публиката с веселата бъркотия на 21 и 24 март, от 19:00 ч. в сградата на Опера Бургас. Заглавието е едно от най-обичаните от бургаската публика и център на мартенския афиш тази година.

Спектакълът се завихря около красивата Адина, влюбения  до полуда в нея Неморино и шарлатанина  доктор Дулкамара.  В основата на сюжета стои поверието за отвари от вълшебни билки и питиета, с помощта на които може да се спечели обичта на любимия човек.

Режисьор на представлението е  Нина Найденова, която в момента е директор на Държавна опера - Пловдив. Дамата е известна с това, че създава неповторими интерпретации, носещи силен емоционален заряд. Специализирала оперна режисура в La Scala, Милано, Найденова пренася прословутото майсторство на Италия у нас.

Афишът за март всеоще има какво да предложи.  Акосте пропуснали "Севилският бръснар" - сега е моментът да го гледате. Веселата  опера на Джоакино  Росини ще се играе на 26 март.

Последното представление за месеца е мюзикълът"Службогонци",  който ще предизвика усмивките на бургазлии  на 28 март. Вечната комедия на патриарха набългарската литература ще се играе под режисурата на директора  на Държавна опера - Бургас - АлександърТекелиев.

Цената на билетите  за представленията е съответно:   8, 10, 12, 15 лв., а  за учащи и пенсионери – 6 лв. От Операта предлагат и възможност цялото семейство да отиде на представление срещу голяма отстъпка. Пакет  „Фамилия”  включва 4 билета на стойност всеки по 6 лева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега