Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изпращаме седмицата със слънчево време

Изпращаме седмицата със слънчево време

По Черноморието облачността ще бъде разкъсана, до предимно слънчево. Повече облачност ще има над крайните южни райони и там ще превали дъжд.

Облачността ще бъде разкъсана, в много места до слънчево. Повече облачност ще има над крайните южни райони, но само на изолирани места там след обяд ще превали дъжд, съобщи БНТ. Ще духа до умерен, в източната половина на страната, временно силен вятър от юг-югозапад. Минималните температури ще са между 0° и 5°, в София - около 2°, а максималните - между 14° и 19°, в София - около 16°.

По Черноморието облачността ще бъде разкъсана, до предимно слънчево. Повече облачност ще има над крайните южни райони и там ще превали дъжд. Ще духа умерен, временно силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 11° и 16°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

В планините облачността ще бъде разкъсана, над южните райони - предимно значителна и след обяд на изолирани места там ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 м ще е около 8°, на 2000 - около 1°.

През почивните дни валежи са малко вероятни, но от запад облачността ще се увеличава и вплътнява до значителна в неделя. Само на изолирани места в западните райони по-късно през деня в неделя е възможно да превали слаб дъжд, по най-високата част на Рила и Пирин – слаб сняг. С предимно слаб южен вятър ще се затопля и минималните температури ще са над нулата, а максималните - около и над 15°, на места в Дунавската равнина - до 20°. В неделя вятърът ще се обръща от югоизток, в Източна България - до умерен.

През първата половина от новата седмица облачността ще бъде предимно значителна, повишава се вероятността за валежи - най-голяма в понеделник в западната половина от страната.Във вторник преди обяд на места в низините и котловините ще бъде мъгливо. Вятърът ще се ориентира от изток, ще бъде умерен. Температурите бавно ще се понижават, но ще се задържат над обичайните за края на февруари.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега