Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изправят двама сърби пред съда, били нашенци в Слънчев бряг

Изправят двама сърби пред съда, били нашенци в Слънчев бряг

Първият чужденец нападнал двама нашенци край х-л "Вайълет Гардън" в Слънчев бряг, а вторият посегнал на двама мъже, единият от които - полицай.

Несебърската районна прокуратура обвинения на двама сърби за побой над български граждани. Според обвинителния акт, Урош Й. и Неманя С., съответно на 31 и 30 години, са отговорни в причиняването на лека телесна повреда. Първият чужденец нападнал двама нашенци край х-л "Вайълет Гардън" в Слънчев бряг, а вторият посегнал на двама мъже, единият от които - полицай.

Урош Й. е задържан след нанесен побой над двама мъже от Пловдив и Смолян. Според прокуратурата, сбиването се случило около 7 часа сутринта във вторник. За това умишлено престъпление,законодателят е предвидил наказание „лишаване от свобода“ до 3 г.

Неманя С. ще отговаря пред съда за това, че е нападнал бургаски полицай, командирован в Слънчев бряг. 30-годишният чужденец се спречкал със служителя на реда в близост до дискотека Викинг в курортния комплекс. Ударил го с палка по главата и му причинил напречно теменно-тилна рана, информират от прокуратурата.

Сърбинът нападнал с палката и друг бургазлия, който получил теменна, косо разположена рана. За умишленото престъпление почл.131 ал.ІІ т.3 вр. с чл.130 ал.І от НК, законодателят е предвидил наказание„лишаване от свобода“ от 1 г. до 5 г.

Наблюдаващият прокурор приРайонна прокуратура Несебър е постановил задържане и за двамата обвиняеми засрок от 48 ч., с оглед осигуряване на явяването им пред Районен съд Несебър завземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“.

По делото продължават активнитепроцесуално-следствени действия, изразяващи се в разпити на свидетели,разпознаване на заподозрени лица, изчаква се получаването на заключенията почаст от назначените съдебно-медицински експертизи, технически и оценъчни такиваи други, като при наличие на достатъчно доказателства ще бъдат извършени и новипривличания на обвиняеми лица към наказателна отговорност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега