Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Израелци откриват сезона в "Слънчев бряг" още в началото на април

Израелци откриват сезона в "Слънчев бряг" още в началото на април

Тази година курортът „Слънчев бряг“ ще се оживи още в началото на месец април. Тогава се очакват първите туристически групи с гости от Израел. Това съобщи за PoligrafF.net изпълнителният директор на “Слънчев бряг” АД - Златко Димитров.

Тази годинакурортът „Слънчев бряг“ ще се оживи още в началото на месец април. Тогава сеочакват първите туристически групи с гости от Израел. Това съобщи за PoligrafF.netизпълнителният директор на“Слънчев бряг” АД - Златко Димитров.

„По информация натуроператорските компании, първите туристи това лято ще бъдат от Израел и щепристигнат около 2-ри април. Сезонът ще започне с 20-ина дни по-рано отминалата година. За справка, през 2014-а посрещнахме първите групи отавстрийски пенсионери на 22-23-и април“, обясни Димитров. По думите му,израелски групи идват на толкова ранен етап от сезона за първи път.

Към момента теченормалната подготовка за новия туристически сезон. От администрацията накомплексите готвят няколко новости. Една от тях е безплатно Wi-Fi покритие. Амбициите са мрежата съссвободен достъп да покрива крайбрежната и главната алея пред х-л „Кубан“.

„Съоръженията савече монтирани. В момента разработваме системата и начините, по които ще сеосъществява достъп до мрежата“, поясни директорът на комплекса. Мрежата ще бъдесъс свободен достъп и ще осигурява интернет връзка в най-оживените райони от„Слънчев бряг“.

Освен това, вмомента се подменят камерите на осем контролни пункта. „Те ще бъдат от по-новклас, така че да могат да снимат качествено видео и през нощта“, заявиДимитров. Работи се и по традиционната подготовка за посрещането на новиятуристически сезон, свързана с инфраструктурата и организацията на комплекса.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега