Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Как да изберем бебешка количка

Как да изберем бебешка количка

За да изберете най-добрата бебешка количка трябва да вземете предвид няколко фактора.

Още преди бебето да се роди, всяка майка иска да избере предварително превозното средство за своето дете. Значително ще улесните ежедневието си с бебето, ако направите най-добрия избор. Като за начало имайте предвид, че невинаги бебешката количка, от която е доволна Вашата приятелка, ще свърши работа и на Вас. Всичко е строго индивидуално, затова потърсете модел, който ще удовлетвори Вашите изисквания и нужди.За да изберете най-добрата бебешка количка трябва да вземете предвид няколко фактора.
Бебешки колички

* Тествайте я преди закупуване. Няколко кръгчета в магазина ще Ви помогнат да се уверите дали моделът е удобен за Вас или не. Добре е и да я сгънете и разгънете, за да видите колко време ще Ви отнема. Освен това, опитайте и сами да смените кошовете. Всичко това ще Ви даде насока дали тя е за Вас или не;

* Големина на модела;

* Подходящи ли са помпащите гуми;

* Комбиниран модел или само сезонен кош;

* Дали ще Ви бъде нужен кош за автомобил, който да се монтира върху шасито;

* Искате ли да е в комплект с аксесоари - чанта, сенник и други.

Шаси

Ако това е първата детска количка за Вашето дете, трябва да се спрете на такава с кош за новородено. Седящият кош се препоръчва за след 6-ия месец на детето.Един от най-важните елементи е шасито, затова бъдете внимателни, когато избирате. Алуминиевите модели са много предпочитани, защото са много леки. Тези бебешки колички са лесни за маневриране и с тях можете по-лесно да преминавате през терени, които са неравни. Тежестта е много важна и когато трябва бъде пренесена някъде или да се изкачват стълби.

Гуми

Друга важна част, на която трябва да обърнете внимание са гумите. Много майки предпочитат помпащите и затова допреди няколко години почти всеки модел се произвеждаше с такива. Сега са предпочитани тези от пяна - пневматична или друг вид. Това също олекотява бебешките колички и конструкцията като цяло.

Необходим ли е кош за новородено в бебешката количка

Много голяма част от майките смятат, че такъв кош не е необходим. Основната и най-важна функция на този продукт е да предостави на бебето пълноценен сън. В първите си месеци, бебето лежи постоянно в хоризонтално положение, а гръбнакът се развива, затова е много важно матракът да е удобен, а кошът достатъчно широк. Материята, от която е изработен, предпазва от лоши атмосферни условия, което е много важно за бебешката количка, въпреки че сега има много различни видове дъждобрани.

Може би въпросите ще продължават да изникват, докато не направите окончателния избор на бебешка количка. Можете да разгледате разнообразието от модели в онлайн магазин Baby.bg, където можете да намерите нови модели, евтини летни варианти и добри предложения за всеки вкус.

* Платена публикация
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега