Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какви видове застраховки ще намерите в Ай енд Джи Брокерс

Какви видове застраховки ще намерите в Ай енд Джи Брокерс

Времената, в които живеем, са несигурни и динамично променящи се, което прави услугите на доверен застрахователен брокер още по-търсени.

Модерното застраховане дава на потребителите възможност да живеят спокойно, да не се притесняват за личното си и фирменото имущество, да инвестират в своето бъдеще и в това на своите деца. Времената, в които живеем, са несигурни и динамично променящи се, което прави услугите на доверен застрахователен брокер още по-търсени. Той ще ни предложи подходящите за нас застраховки, които да са изцяло съобразени със стандарта ни на живот, нашите нужди и желания кои рискове да бъдат покрити.

Какви решения предлага застрахователен брокер Ай енд Джи Брокерс

Много от събитията, които лично ни касаят, просто се случват, а ние можем само и единствено да обмислим потенциалните опасности. Това са грабежи, вандалски прояви, природни бедствия и какво ли още не. Подобни рискове са разумна причина да инвестираме в надеждно застраховане, каквото може да очаквате при ползане на услугите на Ай енд Джи Брокерс. При брокерът може да намерите следните застрахователни продукти:

* Гражданска отговорност;

* Автокаско;

* Имуществена застраховка;

* Пътуване в чужбина;

* Здравна застраховка и др.

Застрахователен брокер Ай енд Джи Брокерс предоставя разнообразни по вид застраховки на различни компании, които намират приложение в различни сфери от живота и моменти, над които нямаме контрол. Но имаме контрол над това да заложим на правилните действия в насока покриване на рисковете, които се срещат най-често при материалните и нематериалните активи.

Кои са най-предпочитаните

Невъзможно е да предотвратим някои негативни случки, но разполагаме с възможността да понесем последствията по-леко, да възстановим загубите, които по-често намират финансов израз. Застраховането е напълно оправдана инвестиция, която всеки е склонен да направи, след като се запознае подробно с дивидентите, които ще последват след сключването на полицата при брокер.   Компания Ай енд Джи Брокерс е застрахователен брокер, на който всеки може да се довери. Сред най-предпочитаните продукти, които предлага, са Автокаско и застраховка “Гражданска отговорност”, като втората е задължителна и се прави всяка година. Разбира се, много хора правят и имуществено застраховане, което покрива рискове, свързани с жилището и бизнес активите. 

Къде има физически офиси 

Физическите офиси на застрахователен брокер Ай енд Джи Брокерс се намират в градове като София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора и др. Дружеството има дългогодишен опит и се е утвърдило на пазара със задълбоченото си познание на пазарната ниша, добрите застрахователни практики и изградената клонова мрежа наброяваща над 250 офиса на територията на страната. 

*Платена публикация
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега