Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какво и къде за Деня на детето в Бургас

Какво и къде за Деня на детето в Бургас

Поредица от събития, посветени на Международния ден на детето - 1 юни ще се състоят в Бургас.

Поредица от събития, посветени на Международния ден на детето - 1 юни ще се състоят в Бургас.

Днес от 11:00 часа в зала 1 на Младежки културен център, родители и техните деца ще могат да се включат в 90 минутното, с вход свободен, практическо ателие по международната образователна програма "Трениране на успешни родители" (Т.У.Р.) на д-р Томас Гордън на тема "Как да говорим така, че децата да ни слушат и да променят неприемливото си поведение". Уъркшопа ще се осъществи с любезното съдействие на института "Гордън Трейнинг България" - Бургас.

По същото време ще бъде подредена експозиция с оригинални детски мозайки и картини, създадени от талантливи деца от бившата школа за детски мозайки, оценени от видни наши художници и обществени дейци. Желаещите ще имат възможността да разгледат композицията с картини и уникални детски мозайки, подготвена специално за празника, изпълнен с яркото им колоритно присъствие.

Паралелно с това на 1 юни /неделя/ от 9:00, 10:00 и 11:00 часа пред "Уиндсърф клуб - Бургас", ще се проведат 3 курса групови "сухи тренировки" по уиндсърф. Всеки желаещ ще бъде обучаван от лицензиран инструктор на "Уиндсърф клуб - Бургас". Всички желаещи ще бъдат обучавани от лицензиран инструктор от училището и с негова помощ ще научат основното - да определят посоката на вятъра и управлението на уиндсърфа.


За четвърта поредна година болница “Дева Мария” организира детско парти по повод Деня на детето. То ще премине под наслов „Един ден на детската усмивка“ и ще събере децата на Бургас за да направи празникът им още по-весел и изпълнен с весели емоции. По традиция купонът за малчуганите ще се състои на 1 юни,  от 11 часа на детската площадка вдясно от Гъбката в Морската градина.

Специално аниматорско шоу с много танци, забавни игри и подаръци, ще забавлява всички посетители. За да поздравят децата на тържеството ще присъстват голяма част от екипа на Родилно и Неонатологичното отделние на МБАЛ „Дева Мария”.

Освен парти, МБАЛ „Дева Мария” организира и изложба с детски рисунки, направени от деца родени в болницата. Импровизираната галерия, която ще бъде създадена специално за целта във фоайето на лечебното заведение и ще изложи творбите на малките художници.


Туристическият автобус на Бургас ще вози безплатно бургазлийчета в Деня на детето - 1-ви юни, съобщи за PoligrafF.net директорът на “Бургасбус” - инж. Петко Драгнев. Турът за малчуганите ще стартира от началната спирка на атракционния автобус - АГ “Юг”. За всички желаещи да се включат в разходката има организирана беседа за историята на града. Подробности четете тук!


В Деня на детето  - 1 юни от 16.00 часа ще бъде открита изложба на Детска школа по изобразително изкуство "Калейдоскоп" с ръководител Мария Шурелова. Експозицията ще украси стените на най-новата галерия в Бургас - "Георги Баев".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега