Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кампанията на Кунева - изцяло чрез публично набрани дарения?

Кампанията на Кунева - изцяло чрез публично набрани дарения?

За първи път предизборна кампания ще се финансира само чрез публично набрани и напълно прозрачни дарения.

Днес започва уникална за българската политика кампания за набиране на средства в подкрепа на гражданската кандидат-президентската двойка Меглена Кунева и Любомир Христов. За първи път предизборна кампания ще се финансира само чрез публично набрани и напълно прозрачни дарения.

Меглена Кунева се явява на изборите като граждански кандидат, защото не иска да е зависима от партийна централа и да ползва държавни бюджетни средства под формата на субсидии, каквито получават кандидатите, издигнати от партии и коалиции. Заради това, кампанията на гражданските кандидати разчита единствено на подкрепа от членовете на Инициативния комитет, симпатизанти, граждани, както и на лични средства на Меглена Кунева и на Любомир Христов.

По закон кампанията може да набере до два милиона лева. „Искаме за първи път в България да направим финансирането на предизборна кампания напълно прозрачно. Всеки ще може да наблюдава как набираме пари и за какво ще бъдат похарчени. Кампанията ще струва толкова, колкото всички заедно успеем да съберем. Но целта не е просто да съберем пари, а да съберем идеи, активност и енергия! Вярваме, че в България трябва и можем да проведем прозрачна предизборна кампания и честни избори.” Това заяви в обръщение към своите симпанизанти гражданският кандидат за президент Меглена Кунева.            

На сайта на кампанията е разработен специален модул за превеждане на средства през интернет. Чрез него ще се извършват плащания с карти на Visa, MasterCard и карти Maestro с чип. Платформата позволява бързи парични преводи за клиентите на ДСК Директ и ePay.              

Периодично на сайта www.meglenakuneva.bg ще бъдат публикувани данни за събраните средства и тяхното разходване.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега