Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кампанията „Подари топла черупка“ има нужда от вашата помощ

Кампанията „Подари топла черупка“ има нужда от вашата помощ

„Щедрият вторник“ е ден, в който нестопанските организации се радват на помощ за каузите си, тъй като много от тях се издържат изцяло от дарения.

Вторникът след „Черния петък“ е наречен „Щедър вторник“. Този ден е определен да бъде противовес на консуматорството и истерията около купуването на големи количества вещи, оказващи се често ненужни. Така хората, които са спестили в „Черния петък“, могат да направят дарение по сърце за смислена кауза. „Щедрият вторник“ е ден, в който нестопанските организации се радват на помощ за каузите си, тъй като много от тях се издържат изцяло от дарения. Сред морето от социално-значими каузи за здраве, социална и психологическа помощ и образование, има малки незабележими, но също значими каузи, които човек лесно пропуска.

На фокус днес е кампанията на Центъра за костенурки към Фондация „Геа Челониа” за изграждане на костенуркова лечебница. От фондацията бързат да я изградят преди зимата. В момента имат тежко пострадали костенурки в очакване да бъдат преместени в новата лечебница и да бъдат лекувани в добри условия. 

Центърът за костенурки се намира в бургаското село Баня и вече 14 години приема болни и ранени костенурки, които лекува, възстановява и освобождава обратно в природата. Тази мисия се движи от двучленния му екип, който в продължение на години спасява стотици костенурки от цялата страна. Ива и Иво напускат столицата, за да се отдадат на мисията си, отглеждат децата си сред костенурки, посрещат посетители през лятото и провеждат детски лагери. Те апелират „Утре е #ЩедриятВторник и цял свят празнува щедростта. Ако каузата ни ви е по сърце, дарете! И предайте нататък”.

Кампанията „Подари топла черупка” на Фондация „Геа Челониа”  можете да подкрепите ТУК или като изпратите sms с текст DMS KOSTENURKA на номер 17777. Повече информация ще намерите на сайта на фондацията.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега