Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кандидат-депутат от ДПС се самоуби в София

Кандидат-депутат от ДПС се самоуби в София

Кандидат-депутат от ДПС се е самоубил тази нощ в София, съобщи БНР. Край на живота си е сложил областният председател на партията в столицата Кънчо Боков. Той се е прострелял в къщата си със законно притежаван пистолет в столичния квартал "Разсадника".

Кандидат-депутат от ДПС се е самоубил тази нощ в София, съобщи БНР. Край на живота си е сложил областният председател на партията в столицата Кънчо Боков.  Той се е прострелял в къщата си със законно притежаван пистолет в столичния квартал "Разсадника".

Сигналът е подаден в полицията около 1.20 през нощта.Кънчо Боков е имал сериозно заболяване и това е най-вероятната причина да посегне на живота си. Според близки до Боков той е бил болен от рак в напреднал стадий.Той е бил кандидат за народен представител в 42-рото Народно събрание – на 12-то място в листата на ДПС за 26-ти МИР София област.

Ръководството на ДПС изрази съболезнования за смъртта на областния председател на партията в София Кънчо Боков, съобщиха от пресцентъра на партията. „Тази сутрин научихме от близките му, че дългогодишният активист и деятел на ДПС, областният председател на ДПС София–област Кънчо Боков е загубил битката с най-тежката болест. Скърбим с близките му! Поклон пред паметта му!”, посочват от ДПС.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега