Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кандидатите на левицата ще лобират за социалност и справедливост в Европарламента

Кандидатите на левицата ще лобират за социалност и справедливост в Европарламента

Стотици привърженици на БСП се събраха в читалище „Васил Левски“ в град Айтос, за да отбележат 120-годишнината от създаването на айтоската партийна организация и да пожелаят успех на партията-майка на предстоящия евровот. На събитието присъстваха депутатът Атанас Зафиров и кандидатът за евродепутат на „Коалиция за България“ Николай Тишев.

Стотици привърженици на БСП се събраха в читалище „Васил Левски“ в град Айтос, за да отбележат120-годишнината от създаването на айтоската партийна организация и да пожелаят успех на партията-майка на предстоящия евровот.  На събитието присъстваха депутатът АтанасЗафиров, кандидатът за евродепутат на „Коалиция за България“ Николай Тишев,Евгени Врабчев – зам.-областен управител и Любомир Пантелеев - член на националния съвет на БСП.

Пред журналисти Зафиров увери, че кандидатите налевицата  ще лобират засоциалност и справедливост в Европарламента.  "Предизборната кампания  ясно показа, че в България и Европа са готовиза промяна. Уверен съм, че българската левица ще спечели изборите и този успехще наложи нов модел на управление, носещ солидарност и подкрепа заобикновените хора", допълни Зафиров.

От своя страната кандидатът за евродепутат Николай Тишевзаяви, че в навечерието на изборите българинът трябва да си отговори на двавъпроса – накъде ще се развива Европа и накъде – България.

"На 25 май трябва да си отговорим на два въпроса.Първият е накъде ще се развива Европа - дали тя ще бъде по-социална и спо-голям ангажимент към нейните граждани, или както досега - обърната къмбанките, корпорациите и капитала.Вторият въпрос е накъде ще се развива България-  дали страната ни ще върви по пътя, покоито я води правителството на Пламен Орешарски през последните 11 месеца. Път,в които доходите и пенсиите се увеличават и има икономически растеж и развитието.Може да се върне към времената на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и СимеонДянков - мизерия, безработица, замразени доходи, страх, полицейщина. Вярвам, чеще спечелим изборите на 25 май. Нужно е всички да направим едно последно усилиеи да разберем, че за страната ни е важно да се гласува с бюлетина № 15",каза той пред aйтозлии.

По време на предизборното събитие  22-ма от "златните кадри" на БСП бяхаспециално наградени за заслуги към партията.Програмата продължи с много танци и песни.

В петък, членове и симпатизанти на БСП отБургас и областта, ще се включат в Националния митинг – закриване на кампаниятаза избор на членове на Европейския парламент, който ще се проведе на стадион„Локомотив“ в Стара Загора. Желаещите да участват в събитието могат да пътуват сорганизиран от Областен и Общински съвет на БСП – Бургас транспорт, който щепотегли на 23.05.2014 г.,  в 15.00 часа,от спирката на Дом на Нефтохимика в центъра на Бургас. Над 600 души от Бургасса заявили до момента желанието си да се включат в митинга.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега