Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кандидатът на ГЕРБ за премиер прие мандата за съставяне на правителство /Видео/

Кандидатът на ГЕРБ за премиер прие мандата за съставяне на правителство /Видео/

"За мен е дълг и въпрос на чест да положа всички възможни усилия, за да има България работещо правителство, коментира проф. Николай Габровски - кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група в 48-ото Народно събрание - тази на ГЕРБ-СДС. .

Президентът Румен Радев връчи първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на проф. Николай Габровски - кандидат за министър-председател, посочен от най-голямата по численост парламентарна група в 48-ото Народно събрание - тази на ГЕРБ-СДС. 

"Като първа политическа сила, вашата отговорност за съставяне на правителство е най-голяма. Надявам се времето, което дадох допълнително, да е било оползотворено по най-добрия начин", заяви Радев след края на консултациите и пожела успех. 

„За мен е дълг и въпрос на чест да положа всички възможни усилия, за да има България работещо правителство. Ще положа всички усилия да предложа кабинет по-далеч от политическото говорене, по-далеч от конфтонтацията и по-близо до експертността, за да може България по-бързо да премине през този труден момент, в който се намира.“, заяви проф. Габровски, който е действащ съдов хирург в болница „Пирогов“.

Връчване на проучвателен мандат за съставяне на правителство на най-голямата парламентарна група в 48-ото Народно събрание

Връчване на проучвателен мандат за съставяне на правителство на най-голямата парламентарна група в 48-ото Народно събрание

Публикувахте от Румен Радев в Неделя, 4 декември 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега