Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Катаджии тръгват на проверка за обезопасителни детски седалки в колите

Катаджии тръгват на проверка за обезопасителни детски седалки в колите

Нова акция на Европейската мрежа на службите „Пътна полиция” в ЕС (TISPOL) стартира днес и ще продължи до 14-и септември, съобщават от пресцентъра на МВР. Този път лужителите от "Пътна полиция" ще проверяват за безопасността на водача и пътниците в автомобилите, най-вече на децата.

Нова акция на Европейската мрежа на службите „Пътна полиция” в ЕС (TISPOL) стартира днес и ще продължи до 14-и септември, съобщават от пресцентъра на МВР.  Този път лужителите от "Пътна полиция" ще проверяват за безопасността на водача и пътниците в автомобилите, най-вече на децата.

Целта на засилените проверки е да се осигури безопасното пътуване на шофьорите и спътниците им. В рамките на акцията, катаджиите ще проверяват както коланите на възрастните, така и обезопасителните детски седалки в колата. Те се предлагат в множество вариации за различните възрастови групи - от пеленачета до учениците в началните класове. 

Ще бъдат извършвани проверки и на водачите на мотоциклети, както и на техните спътници за използването на обезопасителни каски по време на  пътуването. По време на акцията ще се проверяват водачите и за задължителна застраховка „Гражданска отговорност“ на автомобилите.

Основната цел на операцията е да се окаже въздействие върху поведението на водачите на автомобили и пътниците, като акцентът отново ще е върху факта, че използването на обезопасителни колани и каски значително намалява риска от сериозно увреждане или смърт при инциденти на пътя.  


ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега