Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Катя Кочева: Царево е в криза, макар привидно всичко да се отчита като развито и напреднало

Катя Кочева: Царево е в криза, макар привидно всичко да се отчита като развито и напреднало

"За мен нашият град е зависим от едни интереси, а дневният му ред продължава да се определя от някой в София. Градът и общината имат нужда от почтено и добросъвестно ръководство, което да работи в полза на жителите. Това сега не е така". Това заяви Катя Кочева, която е част от листата с кандидати за общински съветници от ПП в Царево.

"Убедих се, че нашият град е в криза. Макар привидно, всичко да се отчита като много развито и напреднало. За мен нашият град е зависим от едни интереси, а дневният му ред продължава да се определя от някой в София. Градът и общината имат нужда от почтено и добросъвестно ръководство, което да работи в полза на жителите. Това сега не е така". Това заяви Катя Кочева,  която е част от листата с кандидати за общински съветници от ПП в Царево. 

Тя има ясна визия за това в каква посока трябва да се развива и променя общината, и как лично тя може да бъде полезна, за да се постигне това. „Градът, а и останалите селища трябва на първо място да бъдат чисти. Няма как да бъдат привлекателни, когато са потънали много често в мръсотия. И на това станахме свидетели всички това лято. Искам заедно да превърнем Царево в град на активните граждани да дадем на хората възможност да се включат в управлението, без да ги е страх. Няма как и без инфраструктура да си мечтаем дори, че може да бъдем конкурентни на останалите курорти, защото в тази посока  да се работи определено има много. Като човек от сферата на образованието, много ми се иска да дадем възможност да се построи нова, модерна детска градина с всички необходими условия за спорт и занимания по интереси на децата" споделя педагогът.

Кочева не скрива, че в тази листа я кани лично водачът и и кандидатът за кмет Емил Пейчев. Приема предизвикателството, защото вижда, че отборът е съставен от хора със собствено мнение и убеждения, с ясна визия какво да промени и как да се промени развитието на красивата ни морска община. Готови да работят веднага и за доброто на хората. Там са хора, силни и решителни, уверени в правотата на каузата и вярващи, че този път ще могат да се преборят.

За младата жена  промяната зависи от всички нас. Длъжни сме да повярваме, че предстоят по-добри времена за общината. Но само със силно гражданско общество може да се тръгне към тази промяна.

„Не може хора примирени, незаинтересовани и безучастни, да стоят просто и да гледат, или чакат някой да им свърши работата. Колкото повече хора отидат до урните, толкова това е добър показател за нас като общество. Оставайки си вкъщи, всеки дава шанс на контролирания и купения вот. И затова мисля лично аз, че царевци вече са узрели и ще излязат да упражнят правото си на глас. Защото този град и тази община заслужават наистина добро и качествено управление, а с него и спокойно бъдеще.”
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега