Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Къде е златото ли? В Galleria Бургас!

Къде е златото ли? В Galleria Бургас!

Молът е с нов, впечатляващ интериор, с напълно обновена зона за хранене с два пъти повече седящи места, както и с ново лого, чиито златни и черни елементи напомнят за любимите вълни и обещават шопинг на още по-високо ниво.

Появата на хора с металотърсачи из бургаските улици предизвика интерес и най-вече въпроси. Кои са те? Какво търсят? Това предизборна кампания ли е или наистина се крие нещо ценно? За щастие, златото вече е намерено и се оказа, че е в Galleria Бургас. 

Молът е с нов, впечатляващ интериор, с напълно обновена зона за хранене с два пъти повече седящи места, както и с ново лого, чиито златни и черни елементи напомнят за любимите вълни и обещават шопинг на още по-високо ниво. 

Това обявиха от Galleria след появата на мистериозните момчета и момичета, които обикаляха бургаските улици с металдетектори. Облечени в черно, със сака с надпис „Къде е златото?“, младежите „търсеха златото“ в самия град, а не по плажа, каквато е честата практика. 

Кампанията по обновяването на бранда се фокусира върху преживяването на посетителите и ги предизвиква да се включат в томбола за голяма награда - 20 грама златно кюлче или да спечелят на място 2 000 инстантни награди – шопинг чанта, бутилка за вода, балсам за устни с огледало или слънчева шапка. В мола има поставен и фото кът, изобразяващ пещера, в която се крият „златните награди“, а всички желаещи могат да се превъплатят в златотърсачи в него. 

Galleria Бургас е първият търговски комплекс от международен ранг в региона на Бургас, изграден в съответствие с най-добрите международни практики и съобразно професионалните стандарти за устойчиво строителство и първият зелен търговски център в България. Разположен на комуникативно място - на ул. “Янко Комитов” 6 и предлага на посетителите си комбинация от пазаруване и забавления, гарантираща приятни изживявания и удобство на атрактивни цени.

Повече информация за участието в томболата можете да откриете на сайта https://www.galleriaburgas.bg 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Коментари

  • Янислава
    23 май 2024 11:34

    В интерес на истината и аз си мислих, че щъкащите из града са част от предизборна кампания, че то малко ли златни кюлчета гледахме по новините, пък то какво излезе... Молът си е супер, пак ще се ходи.

    3 : 0
  • Ивана
    23 май 2024 11:23

    Ехааа, наградата си е изкушаваща! Честита нова визия на Мол Галерия!

    6 : 0

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега