Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Киев: Русия прехвърля в Беларус още ракетни подразделения и наемници от Близкия изток

Киев: Русия прехвърля в Беларус още ракетни подразделения и наемници от Близкия изток

Украинският генерален щаб съобщи също, че през последните 24 часа са били отблъснати седем вражески атаки в Донецка и Луганска област.

Руската федерация продължава да прехвърля в Беларус ракетни подразделения и наемници от Близкия изток, съобщи "Униан" с позоваване на Генералния щаб на украинската армия.

"Русия продължава прехвърлянето на ракетни подразделения в Република Беларус с цел увеличаване на интензивността на обстрелите с балистични ракети срещу населени места и обекти на инфраструктурата на територията на Украйна. Например, установено е, че в района на Гомел са пристигнали три ракетни комплекса "Искандер" и два комплекса за противовъздушна отбрана "С-300" за тяхно прикритие" - съобщават от Генералния щаб.

Освен това към Гомел се прехвърлят и наемници от страните от Близкия изток. "Според получената информация, на 29 март са прехвърлени 200 наемници към военното летище на Гомел", се казва още в съобщението, съобщава News.bg.

Освен това украинският генерален щаб съобщава, че руснаците частично изтеглят частите си от северната част на Киевска област към държавната граница с Република Беларус. "Регистрира се движението на смесени колони с различна численост", пише Генералният щаб.

Украинските военни обвиняват и за грабеж и мародерство.Украинският генерален щаб съобщи също, че през последните 24 часа са били отблъснати седем вражески атаки в Донецка и Луганска област. Посочва се също, че в Русия роднини на загинали в Украйна войници са започнали да подават съдебни искове срещу руското военно ръководство.

По-рано експерти от НАТО предупредиха, че Беларус може скоро да се присъедини към пълномащабната война, започната от Русия срещу Украйна.Междувременно дипломатите на Беларус напуснаха Украйна.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега