Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кирил Петков: Наблюдаваме координация на проруските сили в България

Кирил Петков: Наблюдаваме координация на проруските сили в България

Съпредседателят на ПП коментира записите, разпространени по-рано днес от Радостин Василев.

"Днес се потвърдиха нещата, за които вчера ви предупредихме. Явно възможността да се сформира редовно правителство, което да реформира службите и да вкара България в Шенген, е главната причина за днешната атака. Наблюдаваме как от сутринта имаме координация между проруските сили у нас, включително „Възраждане” а и БСП. Важно е да споменем, че получихме информация как шефът на ДАНС е осигурил охрана на депутат, снощи в 22 часа. Трябва да отбележим, че ДАНС няма правомощия да охранява отделни лица. Те охраняват само нстратегически обекти. Стана ли Радостин Василев стратегически обект?" Така съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков коментира записите, разпространени по-рано днес от Радостин Василевс. 

„Всеки кандидат, който ще предложим за бъдещите назначения в службите, ще държим да е с чисто съдебно минало, да не е бил част от престъпна група в България или Европа, да не е бил агент на вражеска държава, нито на „Държавна сигурност”. Не сме съгласували с нито едно посолство предложението за нито една от службите до този момент, но при крайните назначения ще информираме партньорските служби в рамките на задълженията ни, като членове на ЕС и НАТО.”, заяви съпредседателят на ПП. 

Според него най-важният въпрос към момента е защо президентът продължава да бави връчването на втория мандат и дали това е „синхронизирано с днешната пресконференция?” (бел. ред. - тази на Радостин Василев). 

“Първото гласуване на заседанието дали да участваме в правителство с ГЕРБ бяха 24 “против”  на 24 “за“ и 7 или 6 задържали се. Моята реакция в 04:00 ч. сутринта бе, че няма как при такова важно решение да има “въздържали се” и тогава помолих тези да вземат решения. Тогава мисля, че резултатът беше 27 на 22”, подчерта Кирил Петков и допълни, че остават на позиция да направят кабинет с ГЕРБ-СДС.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега