Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кирил Петков: Няма да има Евроатлантически коалиции с ГЕРБ, откъдето и да ни се обаждат

Кирил Петков: Няма да има Евроатлантически коалиции с ГЕРБ, откъдето и да ни се обаждат

„Всичко, което се разтовари в Гърция и Турция, трябва да мине през България, за да продължи към Централна Европа. В изключително добра позиция сме да вземем слотове”, допълни бившият вицепремиер и финансов министър Асен Василев.

"Говорих с енергийния министър на Гърция, за съжаление, това което е очаквал, по-интензивни разговори с българското правителство, не са се случили. Най-важното нещо в момента е септември месец, това е много важното нещо, всички да се концентрираме, септември месец ще бъдат търговете за цялата друга година за слотовете, много е важно служебното правителство да не изпусне тези търгове за да нямаме този тип въпроси по време на зимата". Това каза пред журналисти в Раднево бившият министър-председател Кирил Петков. 

„Всичко, което се разтовари в Гърция и Турция, трябва да мине през България, за да продължи към Централна Европа. В изключително добра позиция сме да вземем слотове”, допълни бившият вицепремиер и финансов министър Асен Василев.

"Ние научихме много тежък урок. Урокът е, че не трябва да имате троянски кон в коалицията, защото ако имате троянски кон в коалицията не можете да постигнете нещата, които искате. Затова в момента всички трябва да се фокусираме, да се мобилизираме за да имаме над 121 депутата, независими от задкулисието. Това означава ние, "Демократична България", БСП, но няма да направим безпринципни коалиции, няма да има Евроатлантически коалиции с ГЕРБ, независимо дали от Щатите, откъдето искат да ни се обаждат. Този тип компромиси няма да бъдат направени. Затова ние трябва да се мобилизираме и на 2-ри октомври България да продължи напред, а не да се връша назад.", категоричен бе Петков. 

"Първо да се разберат Слави Трифонов и Ива Митева дали президентска или полупрезидентска, но не мисля, че това по някакъв начин ще подобри състоянието на българските граждани и българската икономика. Не мисля, че е на дневен ред въобще. Вжните неща са да се продължат подобренията в икономиката, да се повишат заплатите и пенсиите, това са важните неща.", коментира  Василев идеята на лидера на ИТН Слави Трифонов за референдум за президентска република.

„Продължаваме Промяната” на посещение в Раднево

„Продължаваме Промяната” на посещение в Раднево

Публикувахте от Новините на NOVA в Неделя, 28 август 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега