Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кирил Петков съобщи кой ще е кандидатът за премиер на „Продължаваме Промяната” /Видео/

Кирил Петков съобщи кой ще е кандидатът за премиер на „Продължаваме Промяната” /Видео/

Новината за номинацията идва броени часове преди президентът Румен Радев да връчи първия мандат за сформиране на следващо правителство.

Aсен Василев ще бъде кандидатът за премиер на "Продължаваме промяната". Това обяви премиерът в оставка Кирил Петков. Новината за номинацията на Василев идва броени часове преди президентът Румен Радев да връчи първия мандат за сформиране на следващо правителство. Папката отива при ПП като първа политическа сила.

"България е на исторически вододел. Длъжни сме да продължим напред. За 6 месеца трябва да бъдат изпълнени най-важните за страната реформи. Нека се обединим в името на европейското бъдеще на България. Няма пост или позиция, които да са по-важни от тази задача. Затова вчера предложих на „Продължаваме промяната“ следващият български министър-председател да се казва Асен Василев. Имам му безпрекословно доверие. Рамо до рамо с Асен Василев започнахме промяната. Обещавам Ви рамо до рамо да я завършим", коментира Петков.

В момента Василев е заместник министър-председател по еврофондовете и министър на финансите. Той е бил министър на икономиката, енергетиката и туризма в състава на служебното правителство на Марин Райков от март 2013 г. до 29 май 2013 г. Заема поста министър на финансите в първия служебен кабинет на Стефан Янев от 12 май до 15 септември 2021 г., назначен от Радев.

▶️ България е на исторически вододел. Длъжни сме да продължим напред. За 6 месеца трябва да бъдат изпълнени най-важните за страната реформи. Нека се обединим в името на европейското бъдеще на България. ▶️ Няма пост или позиция, които да са по-важни от тази задача. Затова вчера предложих на „Продължаваме промяната“ следващият български министър-председател да се казва Асен Василев. Имам му безпрекословно доверие. ▶️ Рамо до рамо с Асен Василев започнахме промяната. Обещавам Ви рамо до рамо да я завършим.

Публикувахте от Министерски съвет на Република България в Петък, 1 юли 2022 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега