Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Клошар намушка бургазлия пред Общината

Клошар намушка бургазлия пред Общината

Снощи около 20.25 часа в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получи съобщение от диспечер на «Пътна полиция» -Бургас за мъж с прободна рана в областта на врата, който им отворил вратата на жилището си, разположено на ул. «Климент Охридски» при търсене на информация за адрес на друг гражданин.

Снощи около 20.25 часа в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е получи съобщение от диспечер на «Пътна полиция» - Бургас за мъж с прободна рана в областта на врата, който им отворил вратата на жилището си, разположено на ул. «Климент Охридски» при търсене на информация за адрес на друг гражданин.

След разговора с полицаите е установено, че 30-годишният бургазлия получил нараняването малко по-рано от непознат мъж, който спял на пейка пред Община Бургас, по повод спречкване между тях двамата. Констатирано е, че преди инцидента бургазлията, приятелката му и негов 32-годишен познат /бивш приятел на момичето/ били пред сградата на Общината, като двамата мъже си изяснявали междуличностните взаимоотношения.

Неочаквано в разговора им се намесил непознатият нападател. Мъжете му направили забележка, но след малко разговорът им отново бил прекъснат. Това дало повод на 30-годишния бургазлия да подгони непознатия в градинката пред Общината, като след малко се върнал при приятелката си и бившия й приятел и заявил, че е прободен с остър предмет в областта на врата, но не било нещо сериозно.

Взел приятелката си и се прибрали в жилището на ул. «Климент Охридски», където не след дълго позвънили пътните полицаи, които търсели адреса на негов съсед. Когато видели кръвта по бургазлията те сигнализирали за инцидента и пострадалият е отведен от екип на «Спешна медицинска помощ» в МБАЛ - Бургас.

Нападателят е открит и задържан от полицейските служители на мястото на инцидента, където се върнал и продължил да спи – това е  36-годишният Р.А. с последен известен адрес в Асеновград /понастоящим клошар/. Р.А. е задържан за срок от 24 ч., като направил пълни самопризнания.        

По случая в Първо Районно управление «Полиция» - Бургас е образувано досъдебно производство.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега