Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът Николов: Днес имаме нужда от обединение

Кметът Николов: Днес имаме нужда от обединение

Кметът на Бургас Димитър Николов поздрави своите съграждани по повод 128-та годишнина от Съединението на България с Източна Румелия.

Кметът на Бургас Димитър Николов поздрави своите съграждани по повод 128-та годишнина от Съединението на България с Източна Румелия.  

„Честит да е празникът на всички мои съграждани! Изключително актуално е обединението сега, още повече, че се намираме в много тежка финансова и сериозна политическа кризи. Може би здравият разум, когато нашите деди са се обединили, за спасение и най-вече за просперитета на нашата държава, трябва да надделее и да се случи и при нас. Надявам се да е по-скоро. За нас това е много важно и за Бургас е важно да имаме сериозна държавна подкрепа, заради огромните инфраструктурни обекти и развитието на региона", каза кметът Николов.    

По думите му "приключваме един успешен туристически сезон". "Много малко останаха отраслите в българската икономика, които в последните години бележат ръст. Според мен сега е моментът, в който държавата да помогне на този отрасъл, особено с инфраструктура. Частният бизнес достатъчно добре инвестира в хотели и ресторантьорски бази, а общините инвестираха в социална и културна инфраструктура за допълнителни атракции и занимания за туристите, но с държавна помощ ще е добре да довършим големите инфраструктурни проекти", каза Николов.  

Той посочи, че сред тези приоритетни инфраструктурин проекти са северния и южния обходи на Бургас. "Градът разчита и на бързото довършване на връзката и разширението на пътя Бургас - Слънчев бряг, заради засиления трафик. Необходимо е с обединени усилия да се реализират и проектите за пречистване на водите, тъй като ще предпазят бургаския залив от замърсяване", допълни още Димитър Николов.        

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега